Wat voor soort studie past bij jou?

Mens, Schrijven, Laptop, Computer

Ik ga kijken welke studie het beste bij je past. Ik zeg je eerlijk: ik kan je niet beter helpen met je studiekeuze. Je moet naar binnen kijken om er zelf achter te komen. Laat me niet vallen. Soms worstel je omdat je je innerlijke wezen probeert te veranderen; daarom merk je dat je tegen je wensen ingaat. Je wilt in een klas twee uur lang een onderwerp bestuderen en je ziet een aantal onderwerpen die gemakkelijker zijn en je kunt ze tijdens de korte pauze bestuderen. Maar je wilt je wel heel goed op je onderwerp kunnen concentreren! Dat geldt ook voor sommige studenten. Ze proberen zichzelf te veranderen zonder te weten dat "verandering constant is en constant is continu" (Prediker 3:14). Hun innerlijke wezen en doelen komen niet overeen met de koers die ze gaan inslaan. Ook jij gaat veranderen voordat je bij mij komt. Het kan zijn dat je een onderwerp wilt studeren dat niet voor jou bedoeld is. Als dat zo is, kun je nooit slagen. Alleen de cursus die je in de klas volgt, kan 'je, voor het doel dat je lesgeeft, je voorbereiden, vergroten en houden'. Dit is moeilijk te zeggen, maar ik kan je niet helpen als ik het zelf niet kan begrijpen. Ik leer om te proeven, de eerste smaak zit in het hart, dus je kunt de geweldige dingen alleen vatten als je er klaar voor bent.

Laat ons uw keuzes ontdekken. Goed! Allereerst zal ik twee zaken bespreken. Een probleem is het probleem waarmee u het meest te maken krijgt. Om je keuzes te begrijpen, moet je aandacht besteden aan je temperament. Wat zijn de dingen die je bestudeert en wat zijn de dingen die je hebt gestudeerd? Alle studies kunnen uitgewisseld worden met Alhaustion. Waarom? Omdat leren continu en in constante activiteit is. Nu zeg ik niet dat het gemakkelijk is om constant in contact te zijn met kennis. Maar om het te doen, moet uw inspanning worden verhoogd.

Dit is een van de vele tools die ik met de student zal delen. Ten eerste moet je weten wat je temperament is en ten tweede kun je een positieve omgeving creëren waarin je studie geen last zal voelen. Er zijn zeven factoren die in acht moeten worden genomen: de ene zijn uw keuzes, de tweede zijn enkele andere factoren die van persoon tot persoon kunnen verschillen, afhankelijk van het temperament. Om je een psychologisch antwoord te geven op wat je studeert, kies ik er hier een en je mag een andere maatstok kiezen. De zeven factoren zijn: zee-informatie, dierontwikkelingen, kleding, behoeften, woorden, omgeving en persoonlijke ontwikkeling. Voor student als je bij mij komt als een meisje wiens studie de manier is waarop je hebt gestudeerd, zal het een probleem voor je zijn. Zeg waarom studeer je eigenlijk? Zo vaak stel je jezelf zulke vragen en bedenk dat je hamster je hele leven op het spoor blijft komen dat je aan het rennen bent. Je volgt de baan al lang en hebt nog niet in je eentje gelopen. Haar toewijding aan de inhoud van de tekst is haar verslaving. Dit zijn slechts enkele van de problemen die u ervan weerhouden door te gaan. Of helpt u verder. Enkele redenen waarom je studeert:

o Hogere cijfers halenso Academisch erkend wordeno Jezelf tijdens de studie onderzoeken door de docent van de cursus.o Anderen kunnen helpen.o Andere studenten kunnen zien tijdens de studie.o In de tijd studeren met andere studenten kan niet naar de klaso Om een ​​certificaat te krijgen als bewijs van je studie.o Om jezelf te helen door simpelweg te studeren.

o Iets vinden dat je zo leuk vindt in deze klas.o Het thema van de hele klas kunnen zieno Om te leren als studie van de klas en later in de schoolsessie.

Bovenstaande zijn voorbeelden van wat mensen doormaken. Niet alles gaat door zo'n patroon. Als je bij sommige mensen op bezoek gaat, komen ze voor problemen te staan. De thema's van elke klas zijn degenen die de problemen voor hen zijn. Hieronder een paar voorbeelden van mensen die geen moeite hebben met hun studie:

o Een patiënt die niet naar de klas gaato Een leraar die weigert te praten. (Ik vraag me af of ze bidden.)o Een student die af en toe sport, zelfs tijdens de studieperiodeo Een student die slaapt tijdens de studieperiodeo Een student die na de studieperiode naar het park gaat

Zeg sommige vrouwen dat de studie een probleem is:

o Dans, zing, lach. Doe nooit uitbarstingen.o Gelukkig, gezond en comfortabel in hun huis.

We moeten het vermogen hebben om onszelf en in ons te beheersen. Als je merkt dat sommige mensen zeggen dat je alleen leert van de gewelddadige kracht. Ze zitten in één vleugel. B. Ze weten misschien hoe ze de afbeelding van de film moeten negeren: het toneelstuk

De anderen vinden de meest geschikte studie voor hen.