Wat is een Energetisch therapeut?

Energetische therapie waalwijk

Stel je voor dat je een kamer binnenloopt, in zichzelf gevouwen, Clalyses van alle verschillende kleuren rimpelden tegen de muren. Welke kleur had de wang en het haar, geel? Het rood, het blauw, het groen, het paars? Net zoals de radiatoren en radio’s flikkerden en schemerden, kwam de stemming in de kamer tot leven. Het was alsof die kleine kamer, de kamer van de hoeken, die de stemming kon absorberen van iedereen die er binnenliep, hielp met communicatie, energiegeneeskunde en familie-energie.

Stel je het leven in de kamer voor, ook gefocust op zichzelf… Je gedachten zijn sterk, wat je denkt heeft grote invloed op je gemoedstoestand, en je vibraties zijn hoog energetisch. Dit zorgt ervoor dat je positieve energie aantrekt wanneer je die nodig hebt. Het betekent ook dat je je gemakkelijker een weg kunt banen door potentiële problemen, kunt reageren op gebeurtenissen voordat ze lopen en het als nutteloos kunt beschouwen. Wanneer je down bent, kunnen je energieën gemakkelijk gekanaliseerd worden in een absorberende vorm die de dingen veel beter en evenwichtiger maakt, om daarna weg te zinken in negatieve energie.

Als je de kamer binnenloopt, waar beginnen dan de hoeken en de randen, waar lijken ze het meest op, wat is de belangrijkste ruimte voor groei en beweging, niet de muren en de hoeken? Je loopt energetisch binnen met je gevoelens en emoties, dit betekent natuurlijk dat knopen in je mentaliteit energie kunnen opsluiten die naar alle richtingen wordt uitgezonden. Dit beïnvloedt het kleine hoekje van je psyche zoals je het kent. Je gedachten en energie moeten nauw verbonden zijn om krachtige vibraties uit te zenden. Als je toestaat dat je gedachten en emoties vrij van manier zijn, dan kan de energie soepel stromen, totdat ze weer wordt opgesloten.

Als je niet let op de richting van je energie, hoe die stroomt van de ene gedachte of emotie naar de andere, brengt datgene waar je aan denkt of wat je voelt de energie in verschillende richtingen via je gedachten naar buiten, totdat je een soort strijd hebt tussen gedachte en emoties, en datgene waar je aan dacht op een andere manier tot oplossing komt. Je kunt in een draaikolk van hoeken terechtkomen binnen zowel het gedachte- als het gevoelsaspect van je Belonende Levenssysteem. Elke dag van de week is een strijd van de dag, hoe zullen de gedachten en gevoelens die ik vandaag vasthield uitspelen in de volgende kleine stroom die ik uitstuur?

Kijken hoe je energie stroomt brengt helderheid en bewustzijn door je bewustzijn, helderder worden als je helder bent, maakt op zijn beurt je energieveld helder. Door je energie vrij te maken kan de energiestroom in je huis helderder en gemakkelijker in gebruik zijn. Terwijl dit gebeurt, zie je je huis helderder en gemakkelijker in gebruik en zie je de capaciteit ervan om je zoveel beter te voelen.

Hoe zou dit proces uw eigen gezinsleven beïnvloeden; wanneer u merkt dat uw kinderen aandachtig naar u luisteren en dichter bij u komen als u hen omhelst, met hen praat vanuit uw volgende kamer. Wanneer u op reis bent en weer thuiskomt, zijn ze beter in staat om rustig in hun kamer te blijven zitten en rustig met u te eten. Wanneer uw echtgenoot u gedag komt zeggen, handelt hij of zij met een evenwichtigheid die veel verder reikt dan woorden, en wanneer de kinderen weggaan om de avondmaaltijd af te sluiten, praat u met hen maar bent u niet in staat om veel tijd met hen door te brengen. Wanneer een nieuwe grootmoeder of grootvader op bezoek komt, heb je meer tijd om met hen te praten en je vervolgens op te maken voor het beste concert van je leven.

Als u de energie van uw huis zou kunnen monitoren, zou u versteld staan van de resultaten die dat zou opleveren. In uw tuin aan het eind van het seizoen, zou u kunnen zien wat er gebeurde, waardoor u zo veel tuinierde. Heb je de juiste uitgekozen, of heb je de verkeerde water gegeven.

Stel je nu het proces voor in je huis en je gezinsleden, maar neem de tijd om de energieveranderingen in je huis te doen, doe deze processen voor iedereen. Je zult een onmiddellijke verandering merken in de manier waarop je huis is. Je familieleden zullen bang zijn voor een bomexplosie van de andere kant van het huis en zullen je niet meer durven bellen aan de telefoon. Uw huis zal meer uitnodigend zijn en een opwindende nieuwe ruimte voor u worden om te gebruiken, als u een kalme en vredige energetische stroom in uw woon- en werkruimte hebt. Stelt u zich eens voor wat u zou kunnen bereiken, als u uw kinderen leert om samen met het gezin te eten. Uw echtgenoot zal u minder behoeftig vinden in uw ruimte en meer benaderbaar. Kunt u dit voelen? Wat voor resultaten kunnen uw energetische en psychologische technieken opleveren?