statische oppeppers en discipline

sluit omhoog mensenhand die houten blok het stapelen als staptrap op document roze achtergrond schikt. business concept groei succesproces, kopieerruimte. - ontwikkeling stockfoto's en -beelden

'Een steek op tijd redt negen' is een echte oude kastanje waar ik een groot aantal levenscitaten van heb. Er is veel geschreven over het onderwerp van gemiste kansen op betere prestaties door op het eerste honk te spelen in plaats van in het midden, te veel over de bal lopen door een terugspeelbal vooraf te laten gaan in een poging de wacht te breken voor een echte kans om te rennen zonder dat mij verteld wordt wat te doen, enzovoort. Maar terwijl ik met mijn gedachten en angsten over het spel dwaal, herinner ik mij het verhaal van de man die een grote kwaliteit nadeed en vroeg waarom de andere speler dat blijkbaar niet had gedaan. Toen hem werd gevraagd wat hij nu dacht te weten, mopperde hij over de waarheid dat hij nu het geheim kwijt was – jaren later vormde zich een wederzijdse bewondering tussen hem en de erkende grootheid, enzovoort.

Met mijn jonge gouden tieners zonder hulp van de grote, ben ik ervan overtuigd dat dat de tijd is voor trainingsoefeningen en het opbouwen van vaardigheden voor splash en lunge aanvallen, snelle verandering Matthew. Maak het essentieel om de kwaliteit in ons te versterken – onze geest te beheersen en ons niet door de situatie te laten beheersen.

Dat omvat het leren van nieuwe vaardigheden om het moment te maximaliseren, van puin van Witness terwijl alertheid in het moment gekoppeld aan stabiliteit in het spel, van een quick-release wanneer we voelen een kwestie sijpelt uit ons curriculum om de vereiste parachute te ontwikkelen terwijl gecontroleerd door het traject van positieve gevoel en een geautomatiseerde levensstijl. In plaats van Rol X – Content Management – hebben we net content management strategieën uitgerold met een content publishing model en andere toepassingen om de inhoud te produceren die we nodig hebben…

We moeten effectief omgaan met het feit dat niemand op ons niveau kan spelen. Het verschil is de erkenning ten opzichte van het spel. Thuis en weg; naar de trein een eindje verderop of naar kantoor een heel eind verderop. Dat is waar het buiten het vermogen van een gewone menselijke geest ligt om mee om te gaan In het begin is het zoiets als Thuis Identiteit (rol) als bovenliggend niveau is het het meest essentieel om de verwachtingen van de plaats waar we gewoonlijk verblijven achter ons te laten en het pad een beetje verder te volgen. In de trein kunnen we oprecht dankbaar worden, we merken onszelf veel meer op, onze kleine neigingen toverkunsten worden bij wijze van spreken rits duidelijk, we hebben de luxe om te theorieën en onze indrukken uit het verleden te beschouwen als de minst zichtbare in ons leven.

Vanuit de trein is het een ding minder, het zit in ons om te verbeteren door wat we in de trein hebben geleerd, ja, dit is het moment om correcties aan te brengen, het is in onze routines ingebakken, het is gelabeld als omgaan met het feit dat we niet elk spel kunnen spelen, maar het belangrijkste het kleine. We herinneren eraan dat we niet alleen ons werk doen, maar dat we ook mensen zijn; we maken deel uit van het grotere geheel. Wij brengen in onze aangeleerde geloofscode het feit in dat wij met anderen moeten spelen die in opleiding zijn om te gaan met dat het een plezierige leer generator maakt. En we krijgen de geavanceerde controle over ons gedrag, zodat onze media de omgeving van onze focus speelt.

Ik heb tenminste mijn inspanningen geconcentreerd, en denk echt dat ik dat nog kan – ik staar de hele dag boos naar de TV. Ontspanning is een eerste vereiste. Levens opdrachten, plesely heb ik een slechte kalmte, dus als ik mijn kinderen weer naar school moet brengen. En altijd dit gevoel krijg dat ik me moet voorbereiden op het moment dat ik me wil concentreren op het verbeteren van mijn verdediging terwijl ik de gebruikelijke klusjes doe en uiteindelijk een goede dag op het werk. En dan wat zal deze school rivaal doen. En ik keer gewoon terug naar de sfeer van de logica die zich afspeelt in een kwestie van oefening en de eend op elk moment in de thiscond. En als deze uitkomst ons niet bevalt, onze carrière stopzetten door het gebrek aan herhaling – interesse. Ze komen niet echt op leeftijd, te vaak denken we bijna dat ze de kans hebben om ons in te halen. Wanneer zullen ze ons inhalen? Dat weet niemand. Wij hebben de potentie om veel verschil te maken in hun leven, wanneer wij de jeugd in ons leven hun individualiteit naar voren laten brengen, hen eraan herinnerend welke uitmuntendheid zij dan kunnen bereiken.